Nathalie Ydstie

Babyrum

Godmorgon!

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering! Vi har haft fullt upp dessa 2 dagar. I förrgår så var jag och min svärmor och köpte säng och tillbehör till lilleman. Eller vi köpte inte, hon köpte och vi är så himla tacksamma för den hjälp vi får av vår familj med saker till lilleman. Hon såg till att han har allt han behöver i sovväg och han fick det verkligen så himla himla mysigt! Tusen tack svärmor!
2 kvällar i rad har vi nu stått och monterat och fixat och donat, men nu är vi klara. Lägger upp bilder från början till slut nedan:)

Igår efter jobbet möttes jag och S upp i stan och gick och la handpenningen på barnvagnen. Som jag skrivit tidigare så blir det UPPAbaby Vista, vi valde den champagnefärgade, hoppas det blir bra! För er som undrar så får ni vagnen med komplett sittdel/liggdel för ca 11.000:-, det ingår även myggnät, regnskydd m.m till både sittdelen och liggdelen. Jag är verkligen så impad av den vagnen och alla saker som tillverkaren tänkt på. Jag ser fram emot att få köra runt lilleman i den i vinter!:) Tack älskade mamma för att du köper vagnen åt oss, vi uppskattar det otroligt!

Hörs senare! Puss!

FullSizeRender (17)

Under uppbyggnad

FullSizeRender (18)

Grunden klar

FullSizeRender (16)

Pynta med ljusslingor

IMG_3508

KLART!!!

FullSizeRender (15)FullSizeRender (14)

Pappa vill oxå visa magen:)

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats