Nathalie Ydstie

Fullt ös, medvetslös!

Hejsan härliga måndag, eller inte..?

Jag tänkte berätta lite om lördagen och min lillebrors överraskningsfest! 

Vi började kl 13:00, då mötte min bror Alex upp mig och min sambo i Alvik. Härifrån skulle vi till grönan men eftersom det var en överraskning så fick vi åka omvägar så att vi inte skulle stöta på någon, vi gav honom Färdkost och satte oss på tvärbanan mot Liljeholmen och sedan vidare till Slussen. I slussen tog vi nästa vätskestopp och sedan tog vi båten över till grönan. 

Väl på plats fick han ögonbindel och det var dags för första överraskningen, hans kompis David från Linköping hade kommit för att överraska honom. När vi tog av bindeln så stod David där och Alex blev så sjukt glad! Det var riktigt lyckat.

Efter det gick vi i familjen + David och Alex upp till kryddhyllan på grönan, där stod resten av alla Alex närmsta vänner och sjöng! Han blev så himla glad!

Sen drog vi igång femkamp och sen käkade vi middag på kryddhyllan. Efter det tog vi några glas vid vattnet pch sista stoppet för mig å S blev mr french där vi lämnade grabbarna som sen drog ut och klubbade. Det var verkligen så himla lyckat och det var så roligt att se att Alex blev så glad! 

För en tjej i vecka 27 så var det aningen jobbigt att hålla igång så länge men det var det verkligen värt! Här kommer ett bildregn från dagen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats