Nathalie Ydstie

Vecka 26

veckaforvecka

 

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev om vecka 25 så nu är det dags för vecka 26 va?:)

 

Mår: Jag mår jättebra, känns nästan oförskämt att få må såhär bra under en graviditet. jag är väldigt trött, men jag är också jättedålig på att komma ihåg att ta mina järntabletter och det påverkar nog en del. Jag är inte lika hård i magen längre men det tror jag har att göra med att jag glömmer järntabletterna varje dag haha! Jag tycker att det känns mer och mer att tarmarna vandrar uppåt för jag får en del obekväm värk högt upp i magen under bröstkorgen. Det kanske inte alls har med det att göra men jag tycker att det känns som det! Nu blir jag helt slut efter kraftansträngningar, så har det inte varit innan, jag får snabbt ont i ryggen och blir yr. Måste börja rör på mig mera tror jag.

Rörelser: Jag är väldigt glad för att kunna skriva det här, han rör så så otroligt mycket mer nu än vad han gjorde förra veckan! Tack för det älskade lilleman, det får mig att oroa mig mycket mindre. han börjar bli stark där inne, det känns! Sparkarna är hårda och det känns att det krävs mer av honom att vända sig där inne, det är ett himla bök! Fortsätt så här älskade unge, det får mamma att hålla sig lugn:)

Känsla: Nu börjar du bli riktigt verklig! Jag tänker på dig nästan jämt, du börjar bli det enda jag pratar om (jag skulle ju aldrig bli sån haha). Jag och S har börjat göra plats för dig i vårt liv och våra tankar börjar tydligt att förändras, nu är det verkligt att du ska komma och så blir även framtiden med dig här! Vi längtar efter att få träffa dig och vi älskar dig redan så otroligt mycket, mer än vi någonsin kommer kunna förklara för dig!

Magen: Nu börjar mina t-T-shirtar bli för korta, det betyder att du växer väldigt mycket nu! Du väger ju strax under ett kila och är ca 30 cm lång och det märks på magen. Jag älskar att min mage blir större, jag trivs med den och älskar att den blir större för varje dag som går. Helst skulle jag gå i magtröja varje dag så alla kunde få se min fina mage som världens bästa människa ligger och växer i! Än så länge så har jag bara gått upp 3 kilo och många säger att jag fortfarande ser väldigt liten ut på magen men det tycker inte jag, jag tycker att min mage är jättestor haha:)

 

IMG_3521

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats