Nathalie Ydstie

Vecka 25

veckaforvecka

 

Då har det snart gått en vecka sedan jag gjorde mitt senaste vecka för vecka inlägg, på söndag går jag in i vecka 26 så jag tänkte att det var dags att skriva om vecka 25 nu. Här kommer det:)

 

Mår: Jag mår fortfarande oförskämt bra (peppar peppar). Jag är väldigt väldigt trött, jag har svårt att komma ihåg att ta min järntillskott och det sätter tydligt sina spår. Jag går runt som en levande zombie. Jag är fortfarande ganska hård i magen och känner tydligt att tarmarna flyttat sig uppåt. Så fort jag ska knyta skorna eller böja mig ner för att ta upp något så känns det som att jag ska spy eller rapa på samma gång, tydligt märks det att något flyttats upp haha! Värre ska det bli hehe. Jag har behövt springa och kissa nu precis hela tiden! Så fort jag har kissat så är jag kissnödig igen. Livsfarligt när man går på stan har jag märkt haha! Värre än detta är det inte, utöver dom här sakerna mår jag toppen!

Rörelser: För er som läst min blogg i veckan så vet ni att just denna punkt gjorde mig jätteorolig. Jag har knappt känt av lillen alls och blev väldigt orolig. Mitt största problem är att när jag blir orolig så googlar jag, man ska ALDRIG göra det. Jag blev fullkomligt vettskrämd efter att jag googlade om detta! Jag ringde förlossningen och frågade om det var normalt och dom ville att vi skulle komma in. Vi fick lyssna på hjärtat och ta ett snabbt UL där vi fick se att han mådde jättebra och rörde sig som han skulle samt att han hade tillräckligt med fostervatten att växa i:) Jätteskönt!!!! Vi var verkligen väldigt oroliga där ett tag!

Känsla: Jag är förbryllad över vad kroppen gör och klarar av. Tänk att vår son växer inom mig, hur coolt är inte det?? Jag längtar efter honom jättemycket och ser så mycket fram emot att få hålla honom i vår famn, vårt lilla underverk. Jag försöker också tänka på att ta vara på den tid jag och min sambo har kvar som ”ensamma” och längtar efter vår resa när vi får rå om varann ordentligt, det behövs! Sen ska vi ju ha energi att rå om vårt underverk tillsammans!

Magen: Jag tycker att det gå fort nu, magen växer så det knakar. Kanske är det bara jag som märker det men jag känner verkligen stor skillnad nu från vecka till vecka! Jag har än så länge klarat mig från bristningar och hoppas att det fortsätter så men räknar med att det slår till i slutet. Jag försöker iaf vara noga med att smörja mig med oljan minst en gång om dagen.
Jag älskar att magen blir större och att vår lilla kille blir större för det betyder att det är kortare tid kvar tills vi får träffa honom!:)

 

Det var denna vecka, vi får se hur mycket som förändrats till nästa gång!:)

Här har ni magen i vecka 25:

FullSizeRender (10)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AngieC

  Jag tycker engelska namn blir lite *fjantigt’ mina barn heter Torbjörn och Esbjörn, kanske kan din sambo och du tänka om, ett tips är Styrbjörn?

  1. nathaliey

   Hej hej! Den var planerad men vi försökte inte, jag slutade med mina p-piller första januari och jag blev gravid den 14 e mars?

 2. Mickan B

  Jättebra blogg! Vi är många på min arbetsplats som följder din graviditet. Men vi undrar vad ni ska döpa lillen till??

  1. nathaliey

   Tack Gud vad roligt! Vi är lite oense där, min sambo är från England och har familj där så det måste låta likadant på svenska och engelska, vi är inne på Jayden eller Cameron?

stats