Nathalie Ydstie

Vecka 27

veckaforvecka

 

Äntligen fredag hörrni! Skönt va?:)

Nu är det dags för veckans vecka för vecka, här kommer min summering om hur vecka 27 varit för mig:

Mår: Denna vecka har jag faktiskt inte mått lika bra som jag gjort tidigare veckor, jag har varit hängig,lättretlig och haft jättemycket frossa. Kanske är det något virus på g eller så är det bara en del av att vara gravid. Så bra som jag mått tidigare så ska jag väl egentligen inte klaga. Igår var väl egentligen första gången jag kände någon form av smärta. Jag skulle gå och storhandla och fick överjävligt ont. Om ni tänker er en triangel som går från ena höftbenet till det andra och så går triangeln liksom inåt neråt mot ljumskarna, där kändes det som att en elefant satte sig på mig och min hud brann. Jag gissar att detta har något med bäckenet att göra? Någon som vet? Obehagligt var det iaf!

Rörelser: Nu tycker jag att han har fått en tydlig rytm, han sparkar tydligt vid 10-11, sover, sparkar och har sig mellan 1-2, sover, drar igång igen vid 4 och sen sover han tills jag ska sova haha! Då vill inte han sova:) Jätteskönt, det gör det också väldigt enkelt att känna om något är fel, men än så länge så känner jag honom regelbundet och det känns jättebra!

Känsla: Jag längtar och längtar och längtar efter att få träffa honom. Jag funderar mycket på hur han kommer att se ut, vad får han av mig, vad får han av pappa osv. Jag undrar hur jag kommer bli som mamma, jag undrar hur vår relation kommer se ut när han blir stor. jag tänker mycket på den framtid som är långt bort, jag vet inte varför, kanske är det för att det är där ens egen relation är till sin mamma nu och man föreställer sig hur det kommer att se ut när han är i samma ålder som mig. Jag hoppas att han kommer att ha en lika bra relation till mig som jag har till min mamma idag:)

Magen: Tung, jag har bara gått upp 4 kilo än så länge men jag tycker verkligen att magen är tung. det är väl egentligen inte så konstigt eftersom att jag inte är van att ha den där haha! Jag trivs dock fortfarande väldigt bra med min fina mage!:)

Här kommer en bild på magen i vecka 27:)IMG_3630

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats