Nathalie Ydstie

Vila i frid <3

Hej på er, förlåt för att jag tagit en så lång paus. När jag var i Grekland så fick jag ett samtal av min mamma då hon berättade att min morbror gått bort.

Jag vet inte hur era familjesituationer ser ut men i vår familj är vi väldigt nära och han var en otroligt stor del i mitt liv och vardag så detta besked sänkte mig riktigt ordentligt. Det var ingenting som var väntat utan det kom hastigt och ingen av oss var beredda på detta. Jag har tagit denna tid och verkligen gett mig själv utrymme att sörja honom. Jag skrev en text på fb om honom för att hedra hans minne och den person han var, jag vill dela med mig av det här också, så här kommer den:

”En koja i skogen är bra för själen”
I fredags fick jag säga hej då till dig min morbror som lämnat oss.  Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara i ord vad du betytt för mig.

Det finns mycket att lära av hur du valde att leva ditt liv och ditt sätt att se på människor. Du såg varje person för den den var, utan förutfattade meningar eller fördomar. Du gav dig själv öppet till varje person du träffade och skämdes inte för någon del av dig. Du levde för dagen och valde varje väg som var en ny upplevelse.
Aldrig kommer du att kunna säga att ditt liv varit tråkigt eller händelselöst.

Jag vet inte hur jag ska kunna leva utan dina hårda kramar fyllda med kärlek eller hur jag ska kunna leva mitt liv utan att få uppleva ditt fantastiska skratt och minspel, men jag ska göra mitt allra bästa för att aldrig glömma dessa saker och jag lovar dig att minnet av dig ska leva vidare. Mitt barn ska alltid få veta vilken fantastisk människa han tyvärr aldrig fick träffa. Vila i frid älskade morbror, livet blir aldrig detsamma utan dig. Jag älskar dig <3

 

FullSizeRender (1) FullSizeRender IMG_3923 IMG_3924 IMG_3932 IMG_4292

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats