Nathalie Ydstie

Ond rygg och svullen

Godmorgon!

Hur mår ni?

Jag mår bra här i värmen, har det lite jobbigt med svullna fötter och vader men det kunde absolut varit värre? En sak som är rätt kul ändå, vi har ju precis köpt en ny säng hemma, en kontinentalsäng. Ni vet när man sover på hotell och sånt och man ba: åh hotellsängar är dom skönaste och man vill inte åka hem?

Nu är det precis tvärtom, hemma är vårt hotell, vår säng är så sjukt skön och gjord för oss att sängen här känns som världens sämsta säng! Haha jag längtar redan hem till vår nya säng! Jag får skitont i ryggen av denna?

Hursom så mår iaf både jag och bebis bra! Han mår bäst när jag badar och det är kallt och det gör jag med! ?

Vi hörs lite senare när det är dags för veckans vecka för vecka?


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats