Nathalie Ydstie

Vecka 29


Hej igen! Nu är det fredag och dags fö vecka för vecka, denna vecka är det v29 som gäller?

Mår: Jag tycker fortfarande att mina hormoner spelglar denna veckas mående. Jag är jättemycket upp och ner, glad/ledsen osv. Jättejobbigt! Jag är inte bra på att hantera att inte ha kontroll på mina känslor och det har jag verkligen inte nu! I övrigt mår jag som tur är toppen?
Rörelser: Han har verkligen tagit kontroll där inne! Sen jag kom till Grekland så är det han som bestämmer? tydligen är det slutlegat på sidan det vill han absolut inte att jag gör för då sparkar han typ sönder mig. Att ligga på mage är det bara att glömma då kissar jag på mig haha! Så jag får alltså bara ligga på rygg, kommer få en snygg bränna kan jag lova er? nämen han sparkar mycket mer nu, kanske för att det är så varmt? Så fort jag badar och det blir kallt så verkar han somna och då är det lugnt ett tag tills det blir varmt igen? full rulle med andra ord!
Känsla: Jag vill träffa honom! Hur ser du ut? Hur kommer du att vara? Kommer du va snäll? Massa funderingar nu, främst på hur han kommer att vara. Det är så svårt att förklara men det känns så overkligt att han kommer att komma om mindre än 3 månader och sen ska han finnas i vårt liv för alltid (förhoppningsvis). Hur ska man kunna förbereda sig på det liksom? Omöjligt tror jag att det är men jag är så förväntansfull! Undrar massor av saker så kom ut snart så jag får ta reda på allt jag undrar över!? fast väx klart först?❤️
Magen: Den växer i takt med allt annat? Nämen först nu tycker jag att hela jag växer, är det vätskan eller? Jag tycker att jag svullnar och känner mig faktiskt inte alls speciellt fin om jag ska vara ärlig! Hoppas det beror på att jag är i värmen och att det går över när jag kommer hem? Någon som vet??

Här kommer en bild på magen tagen i värmen vecka 29??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats