Nathalie Ydstie

Rädslor

Godmorgon!

Imorse när jag gick igenom mitt facebookflöde så dök det upp en statusuppdatering som var fruktansvärd att läsa. En av mina barndomsvänner och hans sambo väntade sitt andra barn. Vattnet gick och hon åkte in men deras älskade dotter var inte i livet. Så fruktansvärt hemskt!

Det här är ju förmodligen alla gravidas största rädsla, att förlora vårt barn, antingen under eller i och med förlossningen eller efter helt enkelt. Ingen människa vill förlora sitt barn och jag kan inte ens föreställa mig hur det känns. Jag tänker också på hur man överhuvudtaget ska kunna förbereda sig på att allt kanske inte alltid går bra, det är omöjligt. Jag är rädd hela tiden för att något ska hända, man gör sitt allra bästa för att leva på bästa sätt för bebisens skull men ändå finns det saker som sker som är utom vår kontroll. Jag har gett mig själv googleförbud, jag mår inte bra av att läsa alla dessa fruktansvärda historier, så många änglamammor och pappor som berättar sin historia. Jag klarar inte av att läsa dom, det påverkar mig för mycket och jag blir otroligt rädd och stressad.

Jag vill bara skänka massa kärlek och styrka till alla änglaföräldrar där ute som kämpar med en sorg jag aldrig kan föreställa mig, ni är hjältar!

Nu ska jag jobba vidare här, nedräkningen till semestern har börjat! 2 veckor kvar till sol och bad!

Här kommer en babykulestyle of the day! Puss

 

FullSizeRender (19)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats