Nathalie Ydstie

Nytt till bebisen

Hej på er!

Jag har helt glömt lägga upp ett litet matchande set som jag köpte till bebisen förra veckan. Jag sprang in på Livly på lunchen och skulle kolla om jag kunde hitta något. Lyckan när jag insåg att det var 60% rabatt på nästan hela sortimentet!!:) Om ni inte varit där och fyndat så rekommenderar jag er att skynda er dit, när jag var där förra veckan så fanns det fortfarande väldigt mycket kvar, så passa på:)

Jag fick med mig en pyjamas, en body och matchande byxor till, tyvärr så hittar jag ingen bild på byxorna men dom är i samma mönster som resten, här ska ni få se:)

2016-08-30_1327 2016-08-30_1327_001

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats