Nathalie Ydstie

Vecka 28

veckaforvecka

Hej på er! Nu fredag och dags för en ny vecka för vecka, denna vecka är det vecka 28 som ni får läsa om:)

Mår: Jag säger bara hormoner! Asså vadå kommer det så i vågor? Jag fattar inte. Jag hade ju fruktansvärda hormonförändringar i början av graviditeten men det har liksom gått över, nu har det kommit tillbaka med råge. Jag har inget tålamod och blir sur och tjurig för ingenting. Utöver det så tycker jag att jag mår bra. Det börjar dock bli lite jobbigt att vända sig om i sängen nu, det tar lite kraft så att säga haha:)

Rörelser: Han rör sig när han ska och så som han gjort de senaste veckorna, jätteskönt! Man märker tydligt att han har mindre plats där inne för jag kan tydligt känna hur hans kropp ligger om jag tar på magen. Här om dagen så låg han med hela ryggen och tryckte ut, det var skönt, not haha:) Nämen skämt och sido, så länge jag känner honom så är jag glad! Hoppas att det fortsätter såhär:)

Känsla: Jag känner mer och mer att tiden bara sprungit iväg, jag vet inte om det är så för alla eller om det beror på att jag haft en så ”enkel” graviditet då jag kunnat leva mitt liv precis som vanligt som gjort att tiden gått så fort. Jag känner att det kan få gå lite långsammare nu så att vi hinner förbereda allt inför att lillen kommer. Jag längtar något otroligt efter honom men jag vill samtidigt ha allt klart tills han kommer:) Jag har svårt att greppa att jag om mindre än 3 månader ska bli mamma, hela livet kommer förändras sekunden han kommer. Bara tanken att han kommer att leva här med oss är sjukt svårt att greppa men vi längtar!

Magen: Den bara växer och växer och for går det. I början tycker jag inte alls att det hänt så mycket emellan veckorna men nu tycker jag att det är stor skillnad. Jag märker skillnad på kläder, trosor och hur det blir kämpigare att göra vissa saker när magen bara växer, typ knyta skorna haha!

 

Det var allt för denna vecka och här kommer en bild på kulan i vecka 28:) Trevlig helg på er!

Puss

IMG_3724

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats